Inredningssäljare

Primetex är ett rikstäckande företag som arbetar med i textil inredning och solavskärmning. Vi vänder oss till kunder inom offentlig miljö och har flera ramavtal och privata avtalskunder runt om i landet.

Varför jobba hos Primetex?

Därför att du som Säljare på Primetex har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På Primetex tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra ambassadör och en god kommunikatör och kollega. Med din positiva attityd och kunskap letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra företagets processer, samt se till att kunderna är nöjda.

Vi söker dig som vill driva försäljningen framåt genom att både bygga nya samt utveckla befintliga relationer med kunder och partners. Du träffar de kunder som själva sökt sig till oss samt underhåller och expanderar de kontakter vi har med t.ex. inredare och byggföretag för att öka vår försäljning till dessa.

Hur kan du göra skillnad, varje dag för Primetex?

Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att hitta nya kunder. Du är en viktig del av Primetex, för dig innebär en bra dag att du har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen.

Som säljare på Primetex är du företagets ansikte utåt. Du har ett fritt arbete där du planerar och formar mycket av din egen arbetsdag. Du bokar kundbesök, förbereder produktförslag, åker på kundbesök och tar mått inför produktion av gardiner och solskydd.

Det är viktigt att du har intresse och känsla för färg och form, att du är strukturerad och noggrann. Du sätter dig in i arkitektunderlag och ritningar, tar fram koncept för textil inredning. Som person inger du förtroende och kommer med innovativa idéer. Du tillhör försäljningsavdelningen och rapporterar direkt till Säljchefen.

Din profil

  • Du har uppnått goda försäljningsresultat i dina tidigare jobb.
  • Du har några års erfarenhet av säljarbete.
  • Du är öppen, strukturerad, uthållig, självständig och resultatorienterad.
  • Du har kreativ förmåga och ett välutvecklat sinne för material, färg och textil.
  • Du vet att kommunikation, aktiviteter och insatser ger resultat på kort och lång sikt.
  • Du innehar B- körkort.
  • Du är van datoranvändare.
  • Du har troligtvis arbetat inom ett entreprenörsdrivet företag och gärna med textilier.

Vi erbjuder

Marknadsmässig månadslön enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m. och så erbjuder vi en roll där din insats blir centralt viktig och där du har stora möjligheter att vara med att påverka och utvecklas. Vårt företag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team med drivna kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad på Låskolvsgatan 4, Linköping. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi tror att det avgörande för hur väl du kommer att lyckas. Vi som arbetar på Primetex kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna – det vill vi också att du ska känna!

Du skickar ansökan med rubrik Inredningssäljare Linköping, innehållande CV och personligt brev till